dinsdag 26 mei 2015

De uitslag!

Vandaag is bekend geworden welk goed dierendoel Multitasjes het komende half jaar gaat steunen met het doneren van de opbrengsten uit de afdeling "Stop Animal Abuse".
 
22 lootjes van goede dierendoelen zijn opgeschreven op identieke lootjes en in een grote glazen vaas gedaan.

de 22 lootjes klaar voor de trekking...
...lootje trekken...
...dit is het lootje...
 

Het goede dierendoel is geworden: 


..en dit staat erop: Dogs Adoptions Nederland
 

Dogs Adoptions Nederland

 
"De stichting komt op voor de zwerfhonden in Roemenie. Er is enorm veel leed onder deze dieren. Het aantal honden dat moet overleven op straat is gigantisch: de schattingen gaan tot 3 miljoen. Wij helpen o.a. door het inzamelen van voer, het steunen van asiels, het stimuleren van strilisatie- en castratieprojecten, en door een groep daarvoor geschikte honden voor adoptie aan te bieden. Deze stichting draait volledig met gemotiveerde vrijwilligers. Hulp en donaties zijn van harte welkom."
 
bron: Stichting Dogs Adoptions Nederland
 
Een prachtig goed Dierendoel en ik hoop dat er namens Multitasjes na een half jaar een mooi bedrag gedoneerd kan worden.
 

En er is nog meer goed nieuws!!

de eerste bijdrage voor het goede dierendoel is ontvangen!! Wat fijn!! Deze bijdrage zal worden gedoneerd aan Dogs Adoptions Nederland.
 
Ondertussen wordt er dagelijks hard gewerkt aan het bedenken, ontwerpen en vervaardigen van leuke dierenaccessoires ten behoeve van de afdeling "Stop Animal Abuse", waarvan de helft van de prijs gedoneerd wordt aan Dogs Adoptions Nederland.
 
Kom dus regelmatig kijken in de shop of volg mijn blog http://noetjenoe.blogspot.com voor meer nieuws achter de schermen.
 
-Vera -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten